Visa filter
2021-10-13

Stena Sessan investerar i Funnel

Stena Sessan har i oktober 2021 investerat i det svenska SaaS-bolaget Funnel. I samband med investeringen går Stena Sessan in som en av bolagets 10 största ägare. Investeringen är en del av Stena Sessans strategi och målsättning att bygga upp en väldiversifierad portfölj av bolag med utvecklingsmöjligheter för generationer framåt.

Funnel är den ledande dataplattformen för marknadsförare, och gör det enkelt att rapportera marknadsföringsresultat genom att skapa business-ready data i realtid. Plattformen används idag av mer än 1 200 av världens mest innovativa marknadsföringsorganisationer, på bolag och mediebyråer som Home Depot, Samsung och Havas. Bolaget grundades 2014 i Stockholm. Investeringen är en del av Funnels sista finansieringsrunda inför bolagets planerade notering på Stockholmsbörsen.

Investeringsbolaget Stena Sessan är en del av Stena-sfären och ägs av familjen Olsson. Genom samarbeten med andra ägare, företagsledningar och organisationer är vi med och utvecklar verksamheter för att möta framtidens utmaningar och behov. Vårt sätt att investera präglas av flexibilitet, med möjlighet till en lång investeringshorisont.